Έξυπνα gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια

Τα τελευταία χρόνια κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά “έξυπνα” gadgets, που σκοπό έχουν να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη.

Κάποια από αυτά μπορούμε να δούμε παρακάτω:

Quirky Egg Minder

Αυτή η αυγοθήκη σας ενημερώνει μέσω εφαρμογής στο κινητό σας, το πόσα αυγά έχετε και πότε θα χαλάσουν.

Spark Hidrate

Το Spark Hidrate είναι ένα από τα «έξυπνα μπουκάλια νερού» τα οποία εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Αυτό που κάνει είναι να σας ενημερώνει για το πότε πρέπει να πιείτε νερό για να μην αφυδατωθείτε.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ: http://hidratespark.com/

HapiFork

Το HapiFork είναι ένα  «έξυπνο πιρούνι» που δονείται όταν ανιχνεύσει ότι τρώτε πάρα πολύ γρήγορα. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο gadget για τους λαίμαργους και για όσους θέλουν να κάνουν δίαιτα

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ:  https://www.hapi.com/product/hapifork

Oombrella

Μια ομάδα γάλλων έχει κατασκευάσει την ομπρέλα του μέλλοντος, η οποία σας ενημερώνει για το πότε θα βρέξει. Αυτό το καταφέρνει με την βοήθεια αισθητήρων οι οποίοι μετρούν τα επίπεδα της υγρασίας, την θερμοκρασία, την πίεση, ακόμη και το φως.

Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ: https://www.indiegogo.com/projects/oombrella-unforgettable-umbrella-smart#/

Onvi Prophix

Με την βοήθεια της οδοντόβουρτσας  Onvi Prophix  μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του στόματος σας, καθώς διαθέτει μια 10 megapixel κάμερα, τοποθετημένη στη βούρτσα της συσκευής.

Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ: https://www.getprophix.com/

Brita Infinity WiFi Connected Pitcher

Αυτός ο βραστήρας σας ενημερώνει το πότε το φίλτρο του χρειάζεται αλλαγή, και μπορεί να παραγγείλει ένα καινούργιο από την Amazon, για 6 δολάρια. Ιδανική συσκευή για όσους βαριούνται να πάνε στο σουπερμάρκετ.