Σήμερα η αποκάλυψη του νέου Nokia 3310

Το νέο για την επιστροφή του θρυλικού Nokia 3310 προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους θαυμαστές του μοντέλου, καθώς η εταιρία HMD Global, ιδιοκτήτρια της ΝΟΚΙΑ, αποφάσισε να το επανακυκλοφορήσει.

Η αποκάλυψη του νέου Nokia θα γίνει σήμερα το απόγευμα (17:30 ώρα Ελλάδος) με δύο διαφορετικές συσκευές: το Nokia 3 και το Nokia 5.

Η τιμή της νέας έκδοσης του τηλεφώνου θα είναι στα 59 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το τηλέφωνο σχεδιαστικά θα μοιάζει με το παλιό, κλασσικό  μοντέλο, μόνο που θα είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό. Αναφέρεται πάντως ότι η συσκευή δεν θα διαθέτει “έξυπνες” λειτουργίες, αλλά θα παραμείνει ένα feature phone, με φυσικό πληκτρολόγιο.

Η οθόνη του κινητού θα είναι έγχρωμη και όχι μονόχρωμη, ενώ ένα από τα πράγματα που θα διατηρήσει η εταιρία είναι η ισχυρή μπαταρία της συσκευής.

Το κινητό, το οποίο θα διατίθεται σε διάφορα χρώματα (γκρι, μαύρο, μπλε, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο) θα είναι εξοπλισμένο με μια ανθεκτική θήκη, ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζει τόσα χρόνια η συσκευή.